Emotions (Duygular) / Merve Türkan

 

foto: Paola Franqui

I always try to experience all the emotions in my life and I like experiencing these emotions. I'm sure most people don't like to experience emotions like fear or anxiety. But I think emotions make me a different person.

Emotion is like a pill. If you take too much of this pill, it'll hurt you. But if you take it in normal amount, it'll benefit you. If a person is always happy or sad , can this life go on like this?

You'll be sad when necessary, to get stronger. You'll cry when necessary,  to relax. You'll be happy when necessary.

I say that ; try to experience all the emotions in your life. That's when you'll realize that you've changed and you'll see that something is going right in your life.

    Wishing you experience all the emotions...

                                            ***

Hayatımda her zaman tüm duyguları yaşamaya çalışırım. Ve bu duyguları yaşamayı severim. Eminim ki çoğu insan korku ve endişe gibi duyguları yaşamayı sevmez. Ama ben duyguların beni farklı bir insan yaptığını düşünüyorum. Duygu, ilaç gibidir. Eğer o ilaçtan çok miktarda alırsan,  sana zarar verir. Ama o ilaçtan normal miktarda alırsan, sana fayda verir. Bir insan her zaman mutlu ya da her zaman üzgün olsa, bu hayat böyle devam eder mi?

Gerektiğinde üzüleceksiniz, daha güçlü olmak için. Gerektiğinde ağlayacaksınız, rahatlamak için. Gerektiğinde de mutlu olacaksınız. Demem o ki tüm duyguları yaşamaya çalışın. İşte o zaman kendinizdeki değişikliğin farkına varacaksınız ve hayatınızda bir şeylerin yolunda gittiğini göreceksiniz.

               Tüm duyguları yaşamanız dileğiyle...


Yorumlar